Werken bij Everest

Everest Industriële Montage BV is een veelzijdig bedrijf waar plaats is voor mensen met verschillende achtergronden. Naast opleiding en ervaring is instelling en karakter natuurlijk ook heel belangrijk.
Werken bij Everest geeft veel kansen en mogelijkheden als je beschikt over ondernemerschap en prima kunt samenwerken. 

 

Of je nu een starter of een ervaren professional bent, bij Everest zijn op elk niveau functies te vinden met veel doorgroeimogelijkheden en uitdagende functieprofielen. 
Op deze pagina kun je meer lezen over de mogelijkheden van stages en afstuderen en ons huidige vacatureoverzicht bekijken. 

Ontwikkel je talent

Everest vindt het belangrijk dat medewerkers zich ontwikkelen. Dat je meegroeit in je werk en in de richting van je volgende functie. Daarom steunen we ontwikkeling en beweging en kijken we samen met je naar de toekomst. Speciale aandacht daarbij hebben we voor de ontwikkeling van talenten.

Maatschappelijke trends als digitalisering, vergrijzing en het vervagen van grenzen veranderen de markt en onze klanten. Everest speelt daarop in met innovatieve producten en nieuwe vormen van samenwerken. Om blijvend inzetbaar te zijn, verander je mee: je ontwikkelt je professioneel en persoonlijk. Daar investeren we in. Met opleidingen, trainingen, workshops, via coaching, loopbaan training, noem maar op. 

Jouw toekomst bij Everest

Everest geeft je de kans om je zodanig te ontwikkelen dat je met plezier, voldoening en erkenning kunt werken en je capaciteiten volledig worden benut. Ook kun je je eigen loopbaan vormgeven. Met een brede en gevarieerde organisatie zijn er legio loopbaankansen binnen Everest. Elke medewerker stelt samen met zijn leidinggevende een persoonlijk ontwikkelplan op. Dit is een plan met concrete acties om je verder te helpen in je ontwikkeling. Weet je niet precies wat je in de toekomst wilt, dan kan een coaching- of loopbaantraject je op weg helpen. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid speelt hierin een belangrijke rol.

Door de vergrijzing en het aantal schoolverlaters loopt terug wordt de arbeidsmarkt alleen maar krapper. Daarom koestert Everest zijn talenten. De missie daarbij is om de juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment voor het juiste doel voor nu en in de toekomst te vinden.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris: Een reguliere benchmark zorgt dat wij altijd een marktconform salaris bieden. Daarnaast heeft Everest een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

CAO: Everest is aangesloten bij de CAO Metalektro en vakantie- en adv-dagen worden conform deze CAO toegepast.

Pensioen: het pensioen is ondergebracht bij het Pensioenfonds Metalektro (PME)

Flexibele werktijden: Voor bepaalde kantoorfuncties is het voor medewerkers mogelijk om binnen een dagrooster flexibel te werken.

Employee benefits: Everest heeft een ruim pakket aan employee benefits zoals collectieve ziektekostenverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, privé verzekeringen (auto, inboedel, opstal, reisverzekering), uitjes etc.