Samen op weg naar de top

Industriële en infrastructurele installaties worden steeds geavanceerder, waardoor de grootte en complexiteit van de constructies toeneemt. De economische belangen zijn groot, waardoor werkzaamheden op een bouwlocatie in een zo kort mogelijk tijdsbestek moeten plaatsvinden, zodat commerciële activiteiten zo min mogelijk worden beïnvloed door montagewerkzaamheden. 

Deze ambitieuze projecten vragen om een innovatieve partner voor montagewerk, die al tijdens de engineeringfase betrokken is om voorsprong te boeken in het ontwikkelproces. 

Wij zijn Everest Industriële Montage BV. Samen met onze opdrachtgevers verleggen we grenzen in staalmontage. 

Volledig, veilig en snel

We hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in de allround montage van grote en complexe staalconstructies. Waar montageplanning, engineering en logistiek een uitdaging vormen, komen wij met tijd- en kostenbesparende oplossingen. Onder alle omstandigheden garanderen we dat het werk snel, veilig en deskundig wordt uitgevoerd. 

Met ons team van deskundige medewerkers verzorgen we de volledige montagescope op de bouwplaats. Naast het coördineren en uitvoeren van de werkzaamheden, dragen we de zorg voor logistiek en transport van alle constructieonderdelen. Samen met onze partners zorgen we voor inzet van het meest geschikte materieel: kranen, havenbokken, verreikers, hoogwerkers en zware transportwagens. 


Petrochemie en Energiecentrales

Omdat onze montageorganisatie bekend is met de vele specifieke veiligheidseisen van (petro)chemische industrieën en energiecentrales, kunnen we de meest uiteenlopende staalconstructies voor crackers, apparatuur, bedieningsbordessen en pijpenbruggen monteren. Indien gewenst voorzien van dak- en gevelbeplating, deuren, ramen en verdere bouwkundige afwerking. Daarnaast assembleren en monteren we onshore modules zoals de PAU’s en PAR’s voor bijvoorbeeld LNG-terminals.


Offshore

Ook met Offshore werkzaamheden is onze montageorganisatie bekend. De veiligheidseisen voor de afmonteren en installeren van Offshore modules zijn weer heel specifiek en afwijkend aan de petrochemische industrie. Hierdoor zijn onze medewerkers zijn getraind en gecertificeerd om Offshore installatiewerkzaamheden uit te mogen voeren. Deze installatiewerkzaamheden variëren van het installeren van staalconstructies voor apparatuur, bedieningsbordessen en pijpenbruggen tot het monteren van gevelbeplating, deuren en ramen.


Infra

Naast het monteren van vaste staalconstructies heeft onze montageorganisatie ook ervaring met het installeren van infrastructurele kunstwerken, zoals vaste en beweegbare bruggen, sluizen en stuwen. Deze constructies worden door ons vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd worden. Dit beperkt zich niet alleen tot de brug, maar ook de onderdelen zoals hameitorens, balanspriemen, slagboomkasten en leuningwerk.